Terim, Muslera ve Sneijder'i Real 'e sakladı

Terim, Muslera ve Sneijder'i Real 'e sakladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasının açılış maçında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da, Fatih Terim rotasyona gitmeyi tercih etti.

Spor Toto Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Antalyaspor'u TT Arena'da konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, forma şansı bulamayan isimlere görev verdi. Takımın değişmeyen isimlerinden olan Uruguaylı file bekçisi Muslera'nın yanı sıra, Türkiye'nin grubunda liderlik koltuğunda olan Hollanda Milli Takımı formasını terleten yıldız oyuncu Wesley Sneijder, deneyimli teknik adam tarafından tribüne gönderilerek, zorlu Real Madrid karşılaşmasına saklandı. Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'in yanı sıra milli takımda sakatlanan Selçuk İnan ile deneyimli savunma oyuncusu Gökhan Zan da sakatlıkları dolayısıyla kadroda yer almadı. (eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...