Süper Lig'e çıkan ikinci takım belli oluyor! TFF 1. Lig'de kritik mücadele

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'e çıkan ikinci takım belli oluyor! TFF 1. Lig'de kritik mücadele
SPOR Haberleri

Son dakika TFF 1.Lig haberleri... Bülent Korkmaz önderliğinde TFF 1.Lig'de başarılı bir sezon geçiren Rizespor, Süper Lig'e yükselmeye çok yaklaştı. Karadeniz ekibi, Göztepe deplasmanında kazanması halinde ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek.

TFF 1. Lig ekibi Rizespor, Süper Lig'e çıkmak için gün sayıyor. Karadeniz ekibi yarın akşam Göztepe'yi yenmesi halinde doğrudan üst lige çıkan ikinci takım olacak.

Bandırmaspor'u konuk edecek Pendikspor'un puan kaybı halinde Rizespor, ne sonuç alırsa alsın ligi ikinci sırada bitirecek.

Tüm karşılaşmaların saat 17.00'de başlayacağı haftanın ardından Samsunspor'dan sonra Süper Lig'e yükselecek ikinci ekiple, Denizlispor'dan sonra lige veda edecek ikinci takım belli olabilir. Ligde son 2 hafta öncesinde ligi 2. bitirebilecek 66 puanlı Rizespor ile 61 puanlı Pendikspor bulunuyor. Rizespor, yarın deplasmanda Göztepe'yi mağlup ettiği takdirde doğrudan Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek.

Süper Lig'e çıkan ikinci takım belli oluyor! TFF 1. Lig'de kritik mücadele

TFF 1. LİG'DE KÜME DÜŞME HATTI

Ligde son 2 haftaya düşme hattında giren 33 puanlı Erzurumspor FK ile 34'er puana sahip Altınordu ve Gençlerbirliği'nden biri daha ligden düşecek.

Yarınki Altınordu-Erzurumspor FK maçında Altınordu, müsabakayı kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Erzurumspor FK'nin mağlubiyeti ve Gençlerbirliği'nin konuk edeceği Sakaryaspor'u yenmesi durumunda Erzurum temsilcisi, TFF 2. Lig'e düşecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...