Süper Lig devinden Lukaku bombası! Belçikalı golcü İstanbul yolcusu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig devinden Lukaku bombası! Belçikalı golcü İstanbul yolcusu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Sezonu Inter'de kiralık geçiren Romelu Lukaku'nun İtalya'dan ayrılacağı ve yeni sezonda farklı bir takımda forma giyeceği konuşuluyor. Bonservisi Chelsea'de olan Belçikalı yıldızın Süper Lig'den teklif aldığı öğrenildi.

Inter'de kiralık oynayan Romelu Lukaku'ya Süper Lig'den talip çıktı. Daha önce Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen 30 yaşındaki golcünün bu kez ismi Fenerbahçe ile anılıyor. Belçikalı yıldızı gözüne kestiren Sarı-lacivertlilerin transferde ısrarcı olacağı belirtildi.

Bonservisi Chelsea'de olan ve sezon başı Inter'e kiralanan Lukaku, beklediği forma şansını bulamadı. Eski görüntüsünden uzak kalan milli oyuncu 35 resmi maçta sadece 14 gol atabildi. Lautaro ve Dzeko'nun gölgesinde kalan Lukaku'nun kariyerinde yeni bir heyecan aradığı ve Türkiye seçeneğini de gündemine aldığı iddia edildi.

Süper Lig devinden Lukaku bombası! Belçikalı golcü İstanbul yolcusu

LUKAKU'NUN ÇOCUKLUĞU ANKARA'DA GEÇTİ

Babası Roger Lukaku'nun 1997 yılında Gençlerbirliği'nde forma giymesinden dolayı çocukluğunu bir süre Ankara'da yaşayan Lukaku'nun bu kez futbolcu olarak İstanbul'a gelebileceği öğrenildi.

Piyasa değeri 40 milyon euro olan Belçikalı yıldızın Chelsea'nin yeni sezon planlamasında olmadığı ve takımdan kiralık gitme olasılığının yüksek olduğu konuşuluyor. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un dünya çapındaki golcünün transferi için gereken fedakarlığı yapacağı aktarıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...