Spartak Moskova, Tom Tomsk'u 2-1 yendi

Spartak Moskova, Tom Tomsk'u 2-1 yendi

SPOR Haberleri

Rusya Premier Ligi'nin 7'inci haftasında Spartak Moskova ile Tom Tomsk karşıya geldi. Lokomotiv stadında oynanan maçı ev sahibi Spartak 2-1 kazandı.

Rusya Premier Ligi'nde Spartak Moskova, kendi sahasında konuk ettiği puansız Tom Tomsk'u geriden gelip mağlup etti.Rusya Premier Ligi'nin 7'inci haftasında Spartak Moskova ile Tom Tomsk karşıya geldi. Lokomotiv stadında oynanan maçı ev sahibi Spartak 2-1 kazandı.Spartak Moskova'ya galibiyeti getiren golleri 45'inci dakikada Yuro Movsisyan ve 77'inci dakikada Pavel Yakovlev kaydetti. Tomsk'un tek sayısı 8'inci dakikad Vladimir Rykov'dan geldi.Spartak'ta yeni transfer Serdar Taşçı forma giymezken, Bakırköy/İstanbul doğumlu Aras Özbiliz 77 dakika forma giydi. Fenerbahçe'nin uzun süre ilgilendiği orta saha Tino Costa ise 85'indi dakikada yerini Marek Suchy'e bıraktı.Spartak Moskova bu galibiyetle puanını 14'e yükseltirken, Tomsk henüz puanla tanışamadı. Spartak Moskova gelecek hafta Volga Nzhny Novgorod'a konuk olacak. Tomsk ise Anzhi Makhachkala'yı konuk edecek.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...