Şota geldi böyle oldu

Şota geldi böyle oldu

SPOR Haberleri

Gürcü teknik adamla 12 maça çıkan bordo-mavililer 2 yenilgiye imza attı. Bu mağlubiyetlerin birisi hazırlık maçında diğeri Avrupa Ligi'nde

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada önceki akşam Çaykur Rizespor'u hazırlık maçında 3-1 mağlup eden Trabzonspor'un, Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde bileği kolay bükülmüyor. Karadeniz ekibi 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor, hazırlık maçlarında Arnhem Amatör Lig Karması'nı 5-0, Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1, Eintracht Trier'i 5-0 mağlup etti. Trabzon'da pilot takımı 1461 Trabzon'a 2-0 mağlup olan bordo-mavililer, önceki gün ise Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendi.  Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında Lüksemburg'un Differdange 03 takımını 1-0 mağlup eden, deplasmanda da 2-1'lik galibiyete imza atan bordo-mavililer, 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımına deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Sahasında rakibiyle 1-1 berabere kalan Fırtına, kupadan elenmişti. Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde ligde ilk 3 maçta yenilgi almadı. Ligde ilk olarak Bursaspor'u sahasında 1-0, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor, Şota Arveladze ile 12 maçta toplam 25 gol atma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, kalesinde ise 10 gol gördü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...