Güneş: Forma ucuz değil

Güneş: Forma ucuz değil

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası,“Formayı ben vermeyeceğim, siz alacaksınız. Kimsenin yeri garanti değil” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularına uyarılarda bulundu. Milli aranın ardından yoğun bir fikstüre başlayacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, tembellik yapanın cezasının ağır olacağını belirterek, "Üç kulvarda mücadele edeceğiz. Bu takımda kimse yerini garanti görmesin. Formayı ben vermeyeceğim, siz alacaksınız. herkes bu formanın ağırlığını bilmek zorunda. Beşiktaş forması ucuz değil" diye konuştu. Yeniliklere açık olduğunu ve futbolcularını alıştıkları bölgelerin dışında da oynatabileceğini belirten Güneş, "Sakatlıklar yüzünden eksik noktalarımız var ama bunları düşünmek sizin göreviniz değil. Elimizdeki malzemeden en iyi sonucu almak zorundayız. Aklımdaki oyun sistemine her geçen gün daha hızlı adapte oluyorsunuz. Kısa bir süre sonra saha içi eksiğimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı. Orta sahanın savunma bölgesinde yaşanan sayısal eksikliği takım içinden yapacağı hamlelerle gidermeye çalışan Şenol Güneş'in gözüne kestirdiği son isim ise Motta oldu.

Ön liberoda oynattı

Sol bekte eksik bulduğu Brezilyalı oyuncuyu Torku Konyaspor karşısında ön liberoda kullanan tecrübeli teknik adam, Serdar'a da uyarılarda bulundu. Beşiktaş'taki ilk senesinde ön libero olarak görev yapan tecrübeli oyuncunun bu bölgede daha çok baskı yapmasını isteyen Güneş, "Ön liberoda oynadığın zaman daha çok koşu yapıp rakibini bozman lazım. Kazandığın topları uzun oynayarak takımı atağa kaldırabilirsin" dediği belirtildi.

> Hüseyin EROĞUL 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...