Son şampiyon Trabzonspor kabusu yaşıyor

- Güncelleme:
Son şampiyon Trabzonspor kabusu yaşıyor

SPOR Haberleri

Bordo mavililer bu sezon lig, kupa ve Avrupa’da deplasmanlarda çıktığı maçlarda âdeta döküldü, 21 dış saha maçından sadece 5 galibiyet çıkarabildi

Son şampiyon Trabzonspor’un durumu taraftarlarını kahretmeye devam ediyor. Geçen sezon fırtına gibi esen bordo mavililer bu sezon deplasmanlarda yokları oynuyor.  Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında oynadığı dış saha maçlarındaki görüntüsüyle son yedi sezonun en kötü dış saha performansını sergiliyor. Karadeniz ekibi, bu sezon oynadığı 21 dış saha maçında sadece beş galibiyet elde edebildi. 

AVRUPA'DA DA HÜSRAN

İstifa eden Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa’da da hüsran yaşandı. Deplasmanda oynanan beş maçtan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Attığı 19 gole karşılık kalesinde 31 gol gördü ve sadece 14 puan toplayabildi. Geçtiğimiz sezon şampiyon olduğu haftalarda ise Karadeniz ekibi, dış sahada lider pozisyonundaydı ve 33 puan toplamıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...