Okan Buruk rekor peşinde

- Güncelleme:
Okan Buruk rekor peşinde

Spor Haberleri

Başakşehir’i şampiyon yaptığı sezon 69 puan toplayan G.Saray’ın başarılı teknik direktörü, Karagümrük karşısında puan alması durumunda kendini aşacak…

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Bu sezon Galatasaray’da birçok rekoru tarihe gömen ve koşar adım şampiyonluğa giden teknik direktör Okan Buruk, Karagümrük maçında da ayrı bir rekora hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, bu karşılaşmada kariyer rekorunu kırma şansına sahip. Galatasaray’ın başında çıktığı 28 lig maçında 69 puan almayı başaran 49 yaşındaki teknik adam, Başakşehir’i şampiyon yaptığı sezonda da 69 puan toplayarak kariyerinin en yüksek puanına ulaşmıştı. 

PUAN ORTALAMASI YÜKSEK

Sarı kırmızılılar, Karagümrük ile berabere kalırsa puanını 70’e, kazanırsa 72’ye yükseltecek. Galatasaray, sahadan puanla ayrılması hâlinde Okan Buruk’un ligde en fazla puan topladığı dönemi olacak. Ayrıca Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 2,44 puan ortalaması yakalamayı başardı. Tecrübeli teknik adam Başakşehir’in başında çıktığı karşılaşmalarda 1,62 puan ortalaması elde etmişti. Gözünü şampiyonluğa diken Buruk “Benim için asıl unvan bu” dedi.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...