Son Kartal Pepe

Düzenleyen:
Son Kartal Pepe

SPOR Haberleri

Futbolcuya yıllık 3 milyon 350 bin avro verilecek. Ayrıca 3 milyon avro da imza parası ödenecek. 2 yıllık sözleşme imzalayan Pepe’nin maliyeti yaklaşık 10 milyon avro olacak

Süper Lig’de son iki sezonu şampiyon tamamlayan, Avrupa’da hepimize büyük heyecanlar yaşatan Beşiktaş zaten güçlü olan kadrosuna son derece flaş bir transfer yaptı. Portekizli yıldız stoper Pepe’de mutlu son gerçekleşti ve futbolcu sözleşmeye imzasını atarak artık resmen Kartal oldu. Oyuncunun dün geceki imzası ve Beşiktaş formalı resmi siyah-beyazlı kulüp tarafından paylaşıldı. Önceki akşam Lizbon’da kıran kırana yapılan pazarlıklar dün itibarıyla son şeklini aldı. Başkan Fikret Orman’la sürekli irtibat halinde olan yönetici Umut Güner dünya yıldızıyla bütün pürüzleri giderdi. Buna göre Pepe’ye yıllık 3 milyon 350 bin avro (yaklaşık13.5 milyon lira) ödenecek. Ayrıca 3 milyon avro da imza parası ödenecek. Futbolcuyla 2 yıllık sözleşme yapıldı. Böylece Pepe’nin Beşiktaş’a maliyeti yaklaşık 10 milyon avroyu (39 milyon lira) bulacak. Futbolcuya 35 maç oynaması hâlinde her sezon 350 bin avro ve Beşiktaş’ın şampiyon olması halinde 250 bin avro daha ödenecek. 
Özel jet hazır bekledi
Futbolcuyla iki gün süren pazarlıklar esnasında özel jet de Lizbon’da hazır tutuldu. Pepe transferin bitmesinin ardından İstanbul’a getirilmek üzere gece yarısı yola çıkarıldı. Yıldız oyuncu bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş’a basın önünde de imza atacak. Vodafone Park’ta düzenlenecek görkemli törenle Kara Kartal uzun yıllardır çok sıkıntı çektiği stoper sıkıntısını sonlandırmış olacak.   

50 SAYFA 15 MADDE
Masada da savaşçı

Sahadaki savaşan görüntüsü bilinen Pepe masada da aynı özelliğini konuşturdu. İki günlük görüşmelerde Umut Güner’i hayli zorlayan Portekizli yıldızla 50 sayfaya yakın ve 15 maddeden oluşan mukavele imzalandı. Pepe ve menajeri bütün maddeleri titizlikle incelerken hiçbir detayı atlamadı. Sonunda pürüz kalmayınca imzayı atan Pepe yeni formasıyla mutluluk pozu verdi. Umut Güner’in yüzünde ise mutlu bir yorgunluğun izleri vardı.

FORMA GAFLETİ
Beşiktaş flaş transfere yoğunlaşırken bir de gaflete düştü. Pepe’ye 2 yıldızlı forma giydirildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...