Fernandao şoku

Düzenleyen:
Fernandao şoku

SPOR Haberleri

Kolu kırılınca mart ayında ameliyat masasına yatan Fernandao’nun bir kere daha operasyon geçirmesi gündemde. Sambacı, sezonu açmadan kapatabilir

M. EMİN ULUÇ

Emmanuel Emenike’yi Olimpiakos’a satan Fenerbahçe bu güzel gelişmeye sevinirken, Fernandao’dan gelen haber morallerin dibe vurmasına sebep oldu. 17 Mart’ta Konyaspor’la oynanan maçta kolu kırılınca ameliyat masasına yatan Fernandao’nun çekilen röntgenleri kulüpte şok etkisi yaptı. Sezon başı hazırlıklarına 13 kilo fazlasıyla katılınca özel diyet programına alınan ve çalışmalarını salonda sürdüren Fernandao’nun çekilen röntgenlerinde kırıkta iyileşme olmadığı görüldü. Aksine kırıktan dolayı sinirlerin de olumsuz etkilendiği ve kolunu kaldırmakta dahi zorluk çeken sambacının bir defa daha bıçak altına yatabileceği öğrenildi.
Vakit daralıyor
Fernandao’nun durumunu yakından takibe alan sağlık ekibi eylül ayına kadar bekleme kararı alırken, kırıkta kaynama olmaması hâlinde sambacının bir kere daha ameliyat masasına yatacağı belirtildi. Fernandao’nun yeni bir operasyon sonrası rehabilitasyon ve form tutma süreçlerinin de göz önünde bulundurulduğunda sezonu henüz açmadan kapatabileceği ortaya çıktı. Bu durum zaten golcü sıkıntısı yaşayan teknik heyetin planlarını alt üst ederken yönetim, forvet arayışlarına hız verdi. 27 Temmuz’da ilk resmî maçına çıkacak Fenerbahçe, Sow’dan haber beklerken, Robin van Persie’nin henüz takımla çalışmalara başlayamaması golcü transferinde gaza basılmasına sebep oldu.
İki golcü gelebilir
Taktik çalışmalarda altyapı oyuncusu Ahmethan Köse’den başka golcüsü olmayan Aykut Kocaman, Fernandao şoku sonrası yönetimle bir görüşme yaparak bir an önce krizin çözülmesini isterken gündeme yine Gabigol ismi geldi. Mevcut şartlar Fernandao’yu elden de çıkaramayan Fenerbahçe, 20 yaşındaki sambacıyı kiralamak için İnter’e teklif yaptı. Ancak Gabigol Türkiye’ye gelmek istemiyor. Arsenal’den Perez, Milan’dan Niang, Bacca için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertliler ayrıca Akhisar’la sözleşmesi biten Ricardo Vaz Te’yle de ilgileniyor. Sow’u yeniden kiralamakta kararlı olan sarı-lacivertlilerin Senegalli dışında 2 golcü birden alabileceği belirtiliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...