Son karar Zajc ve Arda Güler: Jorge Jesus 'futbol aklı' konusunda gerçeği gördü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son karar Zajc ve Arda Güler: Jorge Jesus 'futbol aklı' konusunda gerçeği gördü

Spor Haberleri

Sezon başından beri farklı denemeler yapan Fenerbahçe’nin hocası, Zajc ve Arda’da karar kıldı. Sarı lacivertliler kalan maçlarda bu iki oyuncu liderliğinde oynayacak.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Zajc’a karşı ön yargılı olan Arda Güler’in gelişim aşamasında olduğunu düşünen Jorge Jesus, alternatif tercihlerinden umduğunu bulamayınca direnmekten vazgeçti. İrfan Can, Mert Hakan gibi isimlerden istediğini alamayan, Crespo’nun üstünü çizen Portekizli sürpriz denemeyecek, sarı lacivertliler kalan maçlarda Zajc ve Arda liderliğinde oynayacak. Bu iki oyuncudan en az birisi mutlaka ilk on birde sahne alacak ve takımın futbol aklı olarak görev yapacak. Uygulama Ankaragücü maçıyla başlayacak.

ALIOSKI'YE BAĞLI

Jesus bu karşılaşmada savunma kurgusunu da değiştirebilir. Ferdi’nin cezası sebebiyle sağ bek hamlesi yapmak zorunda kalacak Portekizli nihai kararını vermiş değil. Ancak sol bekte mecbur kaldığı Alioski’nin yetersiz performansı sebebiyle iki maç sonra yeniden üçlüye dönebilir. Bütün ihtimalleri deneyen Jesus tercihini üçlüden yana kullanırsa sağ kanadı Osayi’ye teslim edecek, solda ise Rossi ile Emre arasında seçim yapacak. Hocanın kararını Alioski’nin antrenmanlardaki performansı kesinleştirecek.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...