Son dakika Fenerbahçe haberleri: Teknik direktör İsmail Kartal özel jetle Cidde'den getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Yarın İstanbul'da olması beklenen Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın uçağı erkene alındı ve tecrübeli çalıştırıcı İstanbul'a indi. Fenerbahçe kulübünün yolladığı özel bir jetle İstanbul'a inen İsmail Kartal, Fenerbahçe'de 3. kez teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Sarı-Lacivertliler transferi resmen açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen İsmail Kartal, Hac'dan erken döndü. Sarı-Lacivertli yönetim İstanbul'a inen tecrübeli çalıştırıcıyla sözleşme imzalandığı açıklandı.

FENERBAHÇE'NİN NEFERİ

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçemize hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet eden ve en zor dönemlerde camiamızın bir neferi olarak hiçbir sorumluluktan kaçınmayan İsmail Kartal Hocamız ile 2023-2024 sezonu için bir yıllık anlaşmaya varılmıştır. İsmail Kartal, Fenerbahçe kariyerini bu sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda kupalar kazanarak taçlandırmak için, yeniden Çubuklu'nun başına geçiyor. Yuvana hoş geldin FENERBAHÇE’NİN NEFERİ"

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la sezon sonunda vedalaşan Fenerbahçe, teknik direktör belirsizliğinde sona geldi. Ali Koç yönetimi nihai kararını İsmail Kartal'dan yana verdi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1674093732298096647

YARIN DÖNECEKTİ, ERKENE ÇEKTİ

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Kartal'ın yarın TSİ 11.00’de Cidde’den kalkacak uçakla İstanbul’a geleceği bilgisi basına servis edilmişti. Ancak ani bir gelişmeyle Kartal bugün İstanbul'a indi.

Fenerbahçe kulübünün yolladığı özel bir jetle İstanbul'a inen İsmail Kartal, Fenerbahçe'de 3. kez teknik direktörlük koltuğuna oturacak.

FUTBOLCULARIN İSTEDİĞİ HOCA

Fenerbahçe'de 3. dönemine hazırlanan İsmail Kartal, 2014-15'teki ilk döneminde takımla 46 maça çıkmış 30 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi alarak maç başına 2.17 puan ortalaması yakalamıştı.

2021-22 sezonunda ise Fenerbahçe ile 21 maça çıkan İsmail Kartal 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Deneyimli hoca maç başına 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Teknik direktör İsmail Kartal özel jetle Cidde'den getirildi

İSMAİL KARTAL'IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Başkan Ali Koç, teknik direktör seçimi konusunda ‘camiayı iyi bilen’ vurgusunu yapmıştı. Kartal da bu konunun üzerinde durarak, yıllarca Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Egemen Korkmaz ile Selçuk Şahin’i ekibine dahil etmek istiyor.

Deneyimli hocanın ilk basın toplantısında ise taraftara seslenerek, daha önce olduğu gibi yine kendisine ve oyunculara destek vermelerini talep edeceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...