İstanbul'da acemi kasapların bilançosu belli oldu: 917 yaralıdan 10'u ameliyata alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da acemi kasapların bilançosu belli oldu: 917 yaralıdan 10'u ameliyata alındı

GÜNDEM Haberleri

Kurban Bayramı'nın birinci gününde acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu. Saat 17:00 itibari ile kamu hastanelerine başvuran yaralıların sayısının 917 olduğu belirtildi. Yaralılardan 10'unun durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde acemi kasaplar kendilerini doğradi. İstanbullular bayram namazının ardından kurban kesmeye gitti. Her sene olduğu gibi bu sene de acemi kasaplar yürekleri ağza getirdi.  AA muhabirinin İl Sağlık Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kurban kesen vatandaşlardan bazıları, bıçak ve satır gibi aletlerle yaralandı.

917 KİŞİ YARALANDI 10'U AMELİYATA ALINDI

Yaralananların kimi yakınlarının yardımıyla kimi de ambulanslarla şehrin farklı bölgelerindeki hastanelere götürüldü. Şu ana kadar il genelindeki kamu hastanelerinin acil servislerine başvuran 917 yaralının büyük kısmı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ağır yaralanan 10 kişiye ise cerrahi müdahale yapıldı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...