Son Dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo'nun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo'nun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe, 2021 yılından bu yana forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattığını açıkladı. 6 numara takviyesi olmayınca önemli bir alternatife dönüşen Portekizli, istediğini kopardı.

Fenerbahçe, Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile sözleşme yeniledi.

Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-25 sezonunun sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek. Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

İmzanın ardından konuşan Miguel Crespo, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

LİGDE 20 DAKİKA SÜRE ALDI

Fenerbahçe'ye 2021 yazında Portekiz'in Estoril takımından 1.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Crespo, 2 sezon daha Fenerbahçe forması giyecek. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de sadece 20 dakika süre alabildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1708861336988401770

Son Dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo'nun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...