CHP'li başkanların basın toplantısında şoke eden haber! Kameralar anbean kayıttaydı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu'nun kalp krizi geçirdiği haberini basın toplantısının ortasında öğrenen CHP'li başkanlar ve meclis üyeleri, büyük şok yaşadı. Kameraların kayıtta olduğu o anlarda kötü haberi alan CHP'liler büyük üzüntü yaşadı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, CHP Bartın Teşkilat Başkanı Cemal Selim Karakaş, CHP Amasra Teşkilatı Başkanı Ogün Basançelebi, meclis üyeleri ve belediye birim amirleri ile birlikte geleneksel basınla buluşma toplantısı düzenledi.

Yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Recai Çakır, toplantının son bölümünde ise basın mensuplarının sorularını cevapladı.

KÖTÜ HABER SONRASI ŞOK YAŞADILAR

Bir gazetecinin MHP'li Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu'nun kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda olduğu yönünde iddia olduğunu söylemesi üzerine ise başkanlar büyük şok yaşadı.

TOPLANTI APAR TOPAR SONA ERDİ

Kameraların kayıttığı onlarda gelen haber üzerine büyük üzüntü yaşayan başkanlardan Recai Çakır, "Acil şifalar diyoruz sizler aracılığıyla. O zaman varsa başka bir şey, hemen toparlayalım" diyerek toplantıyı kısa sürede bitirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...