Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal çok sert! "Hepsi asparagas haberler. Onun kararını sadece ben veririm"

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dusan Tadic’in rotasyon oyuncusu olmak istemediği şeklinde basına yansıyan haberlerin sorulması üzerine, “Hepsi asparagas haberler. Onun kararını sadece ben veririm” cevabını verdi. Sırp yıldızı ilk 11'de başlatan Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu'ndaki 5-1'lik Twente zaferinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında karşılaştığı Hollanda temsilcisi Twente’yi 5-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GERİDEN GELİP 5-1 KAZANDI

Geriye düştükten sonra farklı bir skorla galibiyet aldıklarını dile getiren İsmail Kartal, “Rakibimiz Twente’nin Hollanda futbolundan bize sahada gösterebileceklerini biliyorduk. Kaç gündür oyuncularla yaptığımız taktiklerde takımın genç, koşan ve futbol oynamaya çalışan etkili bir takım olduğunu anlattık. İlk 15-20 dakika taraftarın desteğiyle iyi başlayıp erken gol atıp o moralle maçı kopartmaya çalışıyorduk. Beklemediğimiz bir gol yedik sonrasında bir gol daha yiyebilirdik.

25’ten sonra oyun kontrolünü ele aldık. İkinci yarı yaptığımız hamlelerle maçı lehimize çevirerek farklı galibiyet elde ettik. Kulübede aldığım alamadığım oyuncular var. Baştan riske etmedik 1-1 olunca rakip 10 kişi olunca bu fırsatı değerlendirmem gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. İkinci yarı yaptığımız organizasyonlarla kazandığımız için geriye düşmemize rağmen taraftarların desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına ve camiasına armağan ediyorum” şeklinde konuştu.

TADİC SORUSU KIZDIRDI

İsmail Kartal, Dusan Tadic’in rotasyon oyuncusu olmak istemediği şeklinde basına yansıyan haberlerin sorulması üzerine, "Hepsi asparagas haberler. Onun kararını sadece ben veririm” cevabını verdi.

Taraftarın desteği ile mücadeleyi çevirmeyi başardıklarını söyleyen Kartal, “Kaliteli bir takımız kendi seyircimiz önünde asla mağlubiyeti kabul edecek karakterimiz yok. Sonuna kadar savaşmak için Fenerbahçe hak etti. Bir yerlere gelebilmek için taraftarları mutlu etmek için çalışıyoruz. Bu maçta da bu kadar taraftar önünde geriye düşmemize rağmen pozitif destekle maçı çevirmesini bildik. Oyuncularımın isteği, hırsı ve yaptığımız hamlelerle çevirmesini bildik. Bu şekilde devam edecek” değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal çok sert! "Hepsi asparagas haberler. Onun kararını sadece ben veririm"

İrcan Can Kahveci 2. yarıda oyuna girip 2 gol attı.

KARTAL'IN HAMLELERİ İŞE YARADI

İsmail Kartal, ikinci yarı oyuna dahil olan İrfan Can ve Osayi ikilisi hakkında konuşarak “İlk devre Mert Müldür - Kent ikilisi sağ kanatta kötü oynamıyorlardı ama rakip 10 kişi kalınca daha hücumcu, top tutan orta yapan gole yakın oyuncu İrfan Can’ı alarak Bright Osayi Samuel’in de hücumsal özelliklerini kullanarak en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Sol bekleri atıldı. Farklı oyuncu oynadı. Daha etkili olabileceğimiz için hamle yaptık bu hamle tuttu” ifadelerine yer verdi.

İrfan Can Kahveci’nin performansını değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, “İrfan Can Kahveci çok önemli oyuncumuz. Her oyuncu gibi o da bizim önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Çok istekli, iyi çalışıyor, maçlara girince de karşılığını veriyor. İrfan Can vermesi gereken ne varsa vermeye çalışıyor. Oynadığı zaman bizi rahatlatıyor. Rakibe göre dinlendiriyoruz. Şu anda performansından gayet memnunuz” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...