Mehmet Dinçerler'den 'Aslan burcu iticiliği' diyen takipçisine şoke eden cevap!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet Dinçerler'den 'Aslan burcu iticiliği' diyen takipçisine şoke eden cevap!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise ile 5 ay süren evliliği ile dikkatleri üzerine çeken Mehmet Dinçerler bir takipçisine verdiği cevap ile sosyal medyada gündem oldu. 35 yaşına giren Dinçerler, doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Bir takipçisi gönderisinin altına 'Aslan burcu iticiliği düşman başına!' şeklinde yorum yapınca ortalık karıştı. İşte Mehmet Dinçerler'in takipçisine verdiği şoke eden cevap...

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile beş ay süren evliliği ile adınından söz ettiren iş adamı Mehmet Dinçerler, 35 yaşına girdi. Doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Mehmet Dinçerler, bir takipçisinin yaptığı yoruma sessiz kalamadı. İşte o paylaşım…

HADİSE İLE EVLİLİĞİ 5 AY SÜRDÜ

Hadise ile iş adamı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda sadece aile fertlerinin katıldığı sessiz bir nikah töreniyle dünyaevine girmişti fakat gündemden düşmeyen ilişkileri, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde sona erdi. 

35. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

35 yaşına giren Dinçerler, Instagram hesabında doğum günü kutlamasına ait fotoğraflarını yayınladı. Kısa süre içinde 8 binden fazla beğeni aldı. Ünlü iş adamı, "Hoş geldin 35, harika olacaksın" notuyla paylaştığı gönderisinin altına gelen bir yoruma cevap verince ortalık karıştı. 

"Aslan burcu iticiliği düşman başına" diye takipçi aldığı cevap ile şoke oldu...

İŞTE MEHMET DİNÇLERLER'İN ÇOK KONUŞULAN YORUMU İÇİN TIKLAYIN

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...