Son dakika Beşiktaş haberleri: Rus orta saha Daler Kuzyaev'den cevap bekleniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Beşiktaş haberleri: Rus orta saha Daler Kuzyaev'den cevap bekleniyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta ilk transfer orta sahaya... Siyah-Beyazlılar bir süredir temas halinde olduğu Rusya şampiyonu Zenit'in tecrübeli ismi Daler Kuzyaev’e yeni bir teklif sundu. 30 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde dönüş yapması ve resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. Ayrılması beklenen İngiliz forvet Nathan Redmond'dan ise kararını vermesi istendi.

Harıl harıl stoper arayan Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini orta sahaya yapabilir. Siyah-Beyazlılar bir süredir temas halinde olduğu Rusya şampiyonu Zenit'in tecrübeli ismi Daler Kuzyaev’i kadrosunu katmak için baskıyı artırıyor.

BEŞİKTAŞ, KUZYAEV'DEN CEVAP BEKLİYOR

6 yıldır formasını giydiği St. Petersburg ekibiyle sözleşmesi biten 30 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık teklifte bulunan Beşiktaş yöentimi cevap bekliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in de transferine onay verdiği Kuzyaev, Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde siyah beyazlılarla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kuzyaev, geçen sezon görev yaptığı 34 maçta 5 gol, 7 asistlik skor katkısı yaptı. 30 yaşındaki orta saha, Rusya Milli Takımın’da 46 kez forma giydi.

Son dakika Beşiktaş haberleri: Rus orta saha Daler Kuzyaev'den cevap bekleniyor

Nathan Redmond'ın menajeri Simon Bayliff

REDMOND PREMIER LEAGUE'E DÖNÜYOR

Beşiktaş geçen yaz Southampton'dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond’ı İngiltere’den Burnley, Wolwes ve Norwich City istiyor.

Sports Digitale'e konuşan Redmond'ın menajeri Simon Bayliff, "Premier League'den üç, Beşiktaş'tan da bir teklif var. Redmond, hepsini göz önünde bulundurarak tatile gitti. İstanbul'da geçirdiği zamanı ve Beşiktaş'ta oynamayı çok seviyordu. Yakında kararını verecek" demişti.

Süper Lig'de 5 gol, 5 asistlik skor katkısı sağlayan 29 yaşındaki İngiliz futbolcu özellikle Fenerbahçe deplasmanındaki performansıyla Beşiktaş tarihine geçmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...