Son Dakika Beşiktaş haberi: Bakhtiyor Zaynutdinov imza için İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Bakhtiyor Zaynutdinov imza için İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Rus devi CSKA'nın 25 yaşındaki Kazak 10 numarası Bakhtiyor Zaynutdinov'un bu gece İstanbul'da olacağını açıkladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in birden fazla mevkide görev yapabildiği için özellikle istediği Zaynutdinov ile her konuda anlaşma sağlandı.

Beşiktaş 25 yaşındaki Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov'u İstanbul'a getiriyor. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre, Zaynutdinov'u taşıyan uçak, bu gece İstanbul Havalimanı'na inecek.

Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Kazak futbolcu, geçen sezon 27 resmi maçta bir gol atıp 3 de asist yaptı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi maçı öncesi dün düzenlenen basın toplantısında Bakhtiyor Zaynutdinov için şunları söylemişti:

"Mavi kartla ilgili konuşuldu, anlaşıldı. Kendisiyle görüştük. Bugün de gelebilir yarın da gelebilir. Onun dışında Türk oyuncu alabiliriz. Şartlara bakıp ihtiyaca göre hareket edeceğiz. Ama eldeki yabancı sayısına göre Montero ve Hasic’le ilgili düşüncelerimi kendilerine söylediğim için onlar da biliyorlar. İyi bir kulüp bulursalar gidip oynamalarında yarar var.

Transfer sadece almakla olmuyor, bazen de giden olabilir. Defansta, orta sahada ofansif ve defansif ve forvette kenar için daha çok konuşuyorduk. Orada epey mesafe alındı. Şu anda savunmada bir tane daha eksiği tamamlamamız gerekiyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...