Sneijder için karar Mancini'nin

Sneijder için karar Mancini'nin

SPOR Haberleri

Juventus maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Sneijder sevinci yaşanıyor. Son antrenmanda takımla çalışan Sneijder, forma giyebilecek duruma geldi.

Galatasaray sezonun en kritik maçlarından biri olan Juventus mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı düzelen Sneijder takımla beraber çalışmalara katıldı. Hollandalı yıldız ile ilgili son kararı teknik direktör Roberto Mancini verecek. Sarı kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki son çalışması taktik ağırlıklıydı... Roberto Mancini oyunu sık sık durdurarak futbolcularına savunma konusunda uyarılar yaptı. İtalyan çalıştırıcı özellikle topa sahip olma konusunda çalışmalar yaptırırken, oyunculardan sabırlı olmalarını istedi. nbsp; Juventus karşısında son dakikalara kadar iddialı olmaları gerektiğine vurgu yapan Mancini, futbolcularını kart görmemeleri konusunda uyardı. Sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında tüm futbolcuların yer aldığı antrenmanda oyuncuların hırsı tecrübeli çalıştırıcıyı memnun etti. Özellikle Burak Yılmaz ve Drogba'nın istekli görüntüsü Roberto Mancini'nin umutlarını bir kat daha artırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...