Brezilya futbol terörü

Brezilya futbol terörü

SPOR Haberleri

Brezilya Ligi'nin son haftasında oynanan Atletico Paranaense-Vasco de Gama maçı büyük olaylara sahne oldu. Çok taraftar yaralanırken maç 1 saat durdu.

Brezilya büyük bir futbol terörüne sahne oldu. Atletico Paranense ile Vasco de Gama arasında oynanan son hafta nbsp; karşılaşmasında, iki takımın taraftarları arasında büyük bir kavga çıktı. Libertadores kupasına doğrudan gitmek isteyen Atletico Paranaense, nbsp; düşmeme mücadelesi veren Vasco de Gama karşısında 5. dakikada Paulo Baier'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 17. dakikası oynanırken tribünler karıştı. İki takım taraftarları birbirine saldırdı. Polisin yetersiz kaldığı olayda taraftarlar birbirlerine acımasızca vurdu. Birçok kişi ciddi şekilde yaralandı. Şok geçiren Atletico Paranaense futbolcusu Luis Alberto nbsp; göz yaşlarına engel olamadı. Yaşananların utanç verici olduğunu söyleyen Vasco De Gama'lı Wendell "Çok üzücü, çok üzücü... Ne söyleyebilir bilmiyorum. Bir taraftarı yerde hareketsiz yatarken gördüm. Ne durumda olduğunu bilmiyorum. Sahada kendi güvenliğimizden endişe eder durumda bekledik. Bu tip olaylar bir virüs gibi Brezilya futboluna yayılmaya devam ediyor. Seneye burada Dünya Kupası oynanacak ve tüm dünya bu rezilliği canlı izliyor. çok üzgünüm" dedi. Yaralılar ilk müdahelelerinin ardından sahaya inen helikopterle hastaneye kaldırıldı.
Brezilya futbol terörü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...