'Sneijder için büyük hayal kırıklığı oldu'

'Sneijder için büyük hayal kırıklığı oldu'

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Rafael van der Vaart, Weslej Sneijder'in kadroya alınmaması hakkında konuştu.

Çarşamba günü özel maçta Portekiz ile karşılaşacak olan Hollanda'nın yıldızlarından Rafael van der Vaart, özellikle kadroya alınmayan Galatasaraylı Wesley Sneijder ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Rafael van der Vaart, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, milli takımda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi ama Wesley Sneijder'in takımdaki varlığını özlediğini ifade etti. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Buraya tekrar gelmek her zaman için büyük bir keyif. Başlangıçta Wesley bir, ben iki ve Maher üçüncü tercihti ama sezon içinde bu değişti. Birazda şansınızın olması gerekiyor. Oynamamanız tamamen size bağlıdır. Eğer iki oyuncu aynı form düzeyinde ise Van Gaal oyuncunun geçmişine, statüsüne göre tercihte bulunmaz. Bence de böyle olmalıdır" ifadelerini kullandı.
"WESLEY İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"
Hollanda Milli Takımı'nın yeni kaptanının Robin van Persie olmasıyla ilgili olarak ise, "Fantastik bir sezon geçirdi, o bu görev için uygun ve iyi bir şekilde görevini yapacaktır. Tabii ki Wesley için büyük bir hayal kırıklığı oldu ama kim daha fazla savaşacak ve bir sene sonra neler olacak, hep birlikte göreceğiz" yorumunda bulundu.
"WESLEY'İN EŞİ BENZERİ YOK"
Son olarak Wesley Sneijder'in bir gün milli takıma geri döneceğini belirten van der Vaart, "Bu düşünce şu an için iyi hissettiriyor. Hepimiz bu formayı kapabilmek için uğraşıyoruz ama aynı zamanda hepimizin de birbirine ihtiyacı var. Bizim tek hedefimiz Dünya Kupası'nı kazanmak. Wesley, eşi benzeri olmayan yeteneklerde bir oyuncudur" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...