Christoph Daum yarın imzaya geliyor

/ Kaynak: CHA
Christoph Daum yarın imzaya geliyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Bursaspor'da Hikmet Karaman'ın gönderilmesinin ardından prensip anlaşmasına varılan Christoph Daum, resmi sözleşme için yarın Türkiye'ye gelecek.

Bursaspor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın gönderilmesinin ardından prensip anlaşmasına varılan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski hocası Christoph Daum, resmi sözleşme için yarın Türkiye'ye gelecek. nbsp;Christoph Daum, yeşil-beyazlı kulüp tarafından kendisine gönderilen sözleşme konusundaki prosedürlerin tamamlanmasının ardından yarın Bursa gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Daum için yarın akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenlenecek. Tecrübeli teknik adam, resmi imzanın ardından akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda takımının başına geçecek. Başarılı taktisyenin, takımın durumunu gördükten sonra transfer konusunda yönetime rapor vermesi bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...