Slaven Bilic morali bozuk olan oyuncularına seslendi

Slaven Bilic morali bozuk olan oyuncularına seslendi

SPOR Haberleri

"Oynadığınız futbolla gurur duyuyorum. Birkaç maçta bulacağımız pozisyonları bir karşılaşmaya sığdırdınız. Rakipler de kaybedecek, buna inanın."

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Gaziantepspor karşılaşmasında yaşanan 2 puanlık kaybın futbolcularının moralini bozmasına izin vermedi. Dünkü antrenman öncesinde siyah-beyazlı futbolcuları saha içinde toplayarak bir konuşma yapan Hırvat teknik adam, "Bu takımdaki hiç kimse böyle bir puan kaybı yaşanacağını beklemiyordu. Maçı kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptık. Bu sonucun tek açıklaması şanssızlık. Oynadığınız futboldan gurur duyuyorum. Birkaç maçta bulabileceğimiz pozisyonların hepsini sadece 45 dakikaya sığdırdınız" diye konuştu. Şampiyonluk şanslarının azalsa da devam ettiğini futbolcularına hatırlatan Hırvat teknik adam, "Karalar bağlamanın anlamı yok. Hepiniz başınızı dik tutup işinize bakacaksınız" dedi. nbsp;
Değişen bir şey yok
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de zorlanarak maçlarını kazandığını her an onların da tökezleyebileceğini söyleyen Slaven Bilic, "Bizim beklemediğimiz puan kayıplarının aynısını Galatasaray da, Fenerbahçe de yaşayacak. Bundan emin olabilirsiniz ama bizim 4 maçı da kazanarak 12 puan toplamaktan başka şansımız yok. Şampiyonluk için zaten Galatasaray'ı Arena'da yenmemiz gerekiyordu. Değişen bir şey olmadı. Gaziantepspor maçı puan kaybı yaşayacağımız son maçtı. Şimdi her şeyinizle Akhisar maçına konsantre olun. Asıl nbsp;şampiyonluk savaşı bu hafta başlayacak" dedi.

Hüseyin EROĞUL



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...