Hakan kalsın Oscar gitsin

Hakan kalsın Oscar gitsin

SPOR Haberleri

Kiralık oynayan tecrübeli kaleci ile sözleşme yenilenmesini isteyen bordo-mavililerin hocası, Cardozo için olumsuz görüş belirtti

Trabzonspor şimdiden yeni sezonun transfer planlarını yapmaya başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetime sunduğu raporda kiralık olarak oynayan kaleci Hakan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmasını istedi. Rize maçındaki performansıyla alkış alan tecrübeli file bekçisi, için Yanal maç sonunda "Hakan'ı ayrıca konuşmak gerek. Geldiği gündün bu yana hem duruşu, hem karakteri hem de performansıyla bize oldukça katkı sağladı" demişti. Bordo-mavili yönetimin Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Hakan Arıkan ile bu ay içerisinde masaya oturacak. Hakan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
Cardozo sisteme uymadı
Trabzonspor, Onur'un düzelmesi ile birlikte kaleci sorununu da çözmüş olacak. Yanal, Cardozo konusunda ise olumsuz tavır takınıyor. Tecrübeli hocanın oyun sistemine uymayan Paraguaylı yıldız, son haftalardaki düşüşüyle taraftarın da tepkisini çekmeye başladı. Beşiktaş maçında da tek forvet olarak Deniz Yılmaz'ı tercih etmesi de "Yanal, Cardozo'yu gözden çıkardı" yorumlarını da beraberinde getirmişti. Tecrübeli hocanın, yönetime "İyi bir rakama satılması hem takım, hem de kendisi için çok iyi olur" şeklinde rapor verdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...