sivas galibiyeti sonrası Bilic'te oyuncularına: İnanalım yeter

sivas galibiyeti sonrası Bilic'te oyuncularına: İnanalım yeter

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı, siyah-beyazlılara, "Geriye de düşsek, inancımızı maça yansıtırsak kimse bizim havamızı bozamaz" diye konuştu

Sivasspor karşılaşmasının ardından büyük bir sevinç yaşayan Teknik Direktör Slaven Bilic, oyuncularını kutladı. Soyunma odasında yaptığı konuşmada çok kritik bir galibiyet aldıklarını ifade eden Hırvat teknik adam, "Golü yedikten sonra ayağa kalkmanız, kazanmaya olan inancınız etkileyiciydi. Hepinizle gurur duyuyorum" diye konuştu. Hedefi şampiyonluk olan bir takımın geriye düştüğünde bile galibiyeti arzulaması gerektiğini ifade eden siyah-beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü, "Bu inancınızı her maça yansıtmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz mutlu sona ulaşabiliriz" dediği belirtildi. Galibiyetin asıl mimarının takım içindeki arkadaşlık duygusu olduğunu belirten Slaven Bilic, "Saha içindeki uyumunuzu saha dışında da koruduğunuz takdirde hepiniz tarihe geçersiniz. Sakat arkadaşlarımız geri döndüğü zaman daha güçlü hale geleceğiz. Bu havayı bozmak isteyenlere izin vermeyin. Hepiniz sorumluluğunuzu biliyorsunuz. Bu ahengi devam ettirmemiz lazım" şeklinde uyarılarda bulundu.
Sıra Avrupa Ligi'nde
Bu arada UEFA Avrupa Ligi'nde henüz 3 puanla tanışamayan Beşiktaş, Belgrad deplasmanında şeytanın bacağını kırmaya çalışacak. Sırp taraftarların rakip takıma düşmanca yaklaştığını oyuncularına söyleyen Hırvat teknik adam, "Bu durumdan etkilenmeden sadece oyuna konsantre olursanız çok kritik bir galibiyet alabiliriz" diye uyardığı belirtildi. Beşiktaş, yarın Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gidecek.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...