Rudi Völler silah çekme olayına el attı: Terim'le çözmeliyiz!..

Rudi Völler silah çekme olayına el attı: Terim'le çözmeliyiz!..

SPOR Haberleri

Völler, silah çekme olayında bundan sonra atılacak adımlarla ilgili Türkiye Futbol Direktörüne ikinci kez davette bulunacağını söyledi

Geçtiğimiz gece Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile aralarında yaşadıkları silah çekme olayını Alman kanalına doğrulamıştı. 20 yaşındaki futbolcunun itirafının ardından Bayer Leverkusen kulübünün Sportif Direktörü Rudi Völler, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Olayın ardından Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'le görüştüğünü belirten Völler, "Hakan Çalhanoğlu nihayet içindekileri ve kalbindekileri dışarı döktü. Bu çok cesurca bir davranış. Biz bu sorunun çözülmesi adına Teknik Direktör Fatih Terim ile birlikte telefonla görüştük. Kendisini, sorunu çözmemiz için davet ettim. Kulüpler ve federasyon arasındaki iletişimi sağlamak adına bu önemliydi. Ancak kendisi bizim davetimize sıcak bakmadı" diye konuştu. Völler, bunun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğinin altını çizerek "Bu konuda bir kez daha kendisini arayıp, davetimizi yenileyeceğim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...