Sissokko Trabzon'a doğru

Sissokko Trabzon'a doğru

SPOR Haberleri

Mustafa Reşit Akçay'ın verdiği onayla prensip anlaşmasına vardığı Sissoko'yu ilk yarı bitmeden Trabzon'a getirmeyi planlıyor.

Transfer arayışlarını gizlilikle sürdüren ve 2 oyuncu arasında karar verme aşamasında olan Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı ortasaha oyuncusu Mohammed Sissokko'yu ilk yarı bitmeden Trabzon'a getirmeyi planlıyor. Trabzonspor, Mustafa Reşit Akçay'ın verdiği onayla prensip anlaşmasına vardığı Mohammed Sissokko'yu ilk yarı bitmeden Trabzon'a getirmeyi planlıyor. Aynı dizinden üç kez operasyon geçirmesine ve son 3 aydır bonservisi elinde olmasıan rağmen takım bulamayan Sissoko'nun saatli bomba olduğu ama Malouda'nın kendi durumunu hatırlatarak, vatandaşının takıma kazandırılması konusunda yöneticilerle konuştuğu bildirildi. Trabzonspor'un sezonun 2. yarısı için kamp çalışma programı da belli oldu. Bordo-Mavili takım 29 Aralık günü oynayacağı ilk yarının son maçının ardından 5 Ocak tarihinde Antalya'da kampa başlayacak. 19 Ocak'ta sona erecek olan kamp çalışmaları içinde Trabzon, turnuva kapsamında hazırlık maçları da oynayacak. (Takvim)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...