Kadlec'den transfer açıklaması

Kadlec'den transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Devre arasında Bundesliga'ya geri döneceği iddia edilen Michal Kadlec henüz resmi bir teklif almadığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin forma şansı bulamayan sol beki, Ersun Yanal'ın kadro tercihlerinin ise doğal olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin Çek sol beki Michal Kadlec, forma şansı bulamamasını üzücü ancak doğal olarak değerlendirdi. 29 yaşındaki oyuncu devre arasında transfer olacağı yönündeki iddialar hakkında da konuştu.
YABANCI KURALI
Bu sezon Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplamda sadece 5 maçta forma giyebilmesinin üzücü olduğunu söyleyen Michal Kadlec, "Ortada uyulması gereken bir yabancı kuralı var ve bu durumla ilgili kimseyi suçlayamam" diye konuştu.
"YANAL'IN İŞİ ZOR"
Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro tercihlerinin takımı liderliğe taşıdığını vurgulayan Çek oyuncu "Ersun Yanal'ın elinde çok iyi oyuncular var ve kendisi en iyi kadroyu sahaya sürmek durumunda. Onun için de kolay değil. Kendisine kesinlikle kızmıyorum" dedi. Michal Kadlec sakatlık haricinde ilk defa futboldan bu kadar uzak kaldığını ancak bu durumun motivasyonunu etkilemediğini söyledi. Kadlec, Caner Erkin'in performansına dikkat çekerken sarı lacivertlilerin bir diğer sol beki Hasan Ali Kaldırım'ın da çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.
"TEKLİF YOK"
Çek futbolcu transferi ile ilgili ise "Şu ana kadar resmi bir teklif almadım. İlk yarı bittikten sonra menajerimle ve kulüple oturup konuşacağız. Ne olacağını göreceğiz" açıklamasında bulundu.(milliyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...