Sıkıntılar gelir geçer

Düzenleyen:
Sıkıntılar gelir geçer

SPOR Haberleri

Muharrem Usta problemleri yavaş yavaş giderdiklerini belirterek önümüzdeki sezondan itibaren rahatlayacaklarını söyledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta taraftarlara ve camiaya seslendi. Başkan Usta Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında, her kötü gidişte yapılan hamlelerin, bordo-mavili kulübü ne hale getirdiğine herkesin şahit olduğunu vurguladı. Usta, problemlerin hepsinin bir plan çerçevesinde yola gireceğini fakat bu sezonun sıkıntılı geçeceğini belirterek, şunları söyledi: 
"Kaybederken hepimiz kaybediyoruz. Bunu biliyoruz ancak oyuncularımızı değersizleştirerek kulübümüzü yeni çıkmazlara sokacağımızı da unutmayalım. Onlara sahip çıkarak futbol piyasasında en iyi konuma getirmek tek ve en önemli yol. Gelecek sezondan itibaren yeni stadyum, iddialı bir takım ve zirve mücadelesi ile hedefe kilitlenerek yolumuza devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki doğru adımları sabırla atanlar, sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...