Şenol Güneş'ten VAR kayıtlarının açıklanmasına tepki: Yakamızı bırakın!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten VAR kayıtlarının açıklanmasına tepki: Yakamızı bırakın!
Spor Haberleri

Beşiktaş’ın hocası “Bizi neden bu olaya ortak ettiniz? Biz zaten gerideyiz yahu! Bu kayıtlar açıklanmamalıydı ancak şimdi açıklandıysa bütün maçlar incelenmeli” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son günlerde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan gerilimin ardından açıklanan VAR kayıtlarında Beşiktaş’ın da yer almasına tepki gösterdi. Gaziantep maçının kayıtlarının açıklanmasına anlam veremediğini belirten Güneş “Bizi neden bu olaya ortak ettiniz? Zaten Gaziantep maçında mağdur olan biziz. Hakem hata yaptıktan sonra rakibimizin atılması gereken oyuncularını atmadı ama biz ağzımızı bile açmadık” dedi.

MAHREME GİRİLDİ

Hakem camiasını yok etmeye çalışanların mevcut hakemlerle devam etmek istemesi yüzünden kaosun sürdüğünü belirten Güneş “Ben eski ve yeni hakemleri dinliyorum. Kuralları bilmiyorlar gibi geliyor bana, kendilerine göre yorumluyorlar. Bence bu kayıtlar açıklanmamalıydı. Hakemler odasına, ailenin odasına girerseniz bütün değerlerinizi kaybedersiniz. Ama şimdi açıklandıysa, bütün maçlar incelenmeli. Madem artık bir işe başlandı, devam edilmeli” diye konuştu.

FUTBOL BİLİMLE EŞ DEĞİL

Teknolojik verilere inanmaması yönünde kendisine yapılan eleştirilere cevap veren Güneş “Verilere kimse karşı çıkmaz ancak futbol bilimle eş değer değildir. Bazen ofsayttır, bazen değildir. Bazen goldür, bazen de değildir. Bazen kırmızı karttır, bazen değildir. Bunlar yoruma açıktır” dedi. 

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...