Fenerbahçe'nin hücum silahları derbi öncesi alev alev

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Spor Haberleri

Pazar günü Kadıköy'de oynanacak derbi öncesi iki ekip de haftayı kayıpsız kapattı. Ev sahibi Fenerbahçe, hücum hattına güveniyor. Valencia ve Batshuayi formda görüntüsüyle dikkat çekerken, bu ikilinin dışında Joshua King ve Serdar Dursun da sarı lacivertlilerin elini güçlendiriyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Derbi için geri sayım sürerken Fenerbahçe golcülerine güveniyor. Kadıköy’de Galatasaray’ı ağırlayacak sarı lacivertlilerin Antalya’da riske etmediği Enner Valencia tam anlamıyla hazır. Ekvadorlu, ligde 13 golle krallık yarışında zirvede. Michy Batshuayi de 8 golle dördüncü sırada yer alıyor. Toplamda 21 kez ağları sarsan ikili bu sezon ligde 9 takımdan daha fazla gol sevinci yaşadı. İki takımla da aynı sayıda skor üretti.

İLK GOLÜN PEŞİNDE

Valencia toplamda 15, Batshuayi de 13 gol atarken, Fenerbahçe’nin bütün kulvarlarda kaydettiği 69 golde yüzde 40,57’lik pay sahibi oldu. Bu ikilinin dışında Joshua King ve Serdar Dursun da sarı lacivertlilerin elini güçlendiriyor. Galatasaray’a karşı daha önce forma giydiği iki maçta golü olmayan Valencia, bu sefer gerçek Fenerbahçeli olma niyetinde. Batsman ve ilk derbisine çıkacak King’in de hedefleri aynı.

BATSMAN KANATLANDI

Antalya’da iki defa ağları havalandıran Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla 13 gole ulaştı. 17 maçta 13 defa ağları havalandıran Belçikalı golcünün hedefi, sarı lacivertli formayla kariyer rekoru kırmak. Geçen sezon Beşiktaş’ta 42 maça 14 gol sığdıran Batsman en iyi performansını 2013-14’te Standart Liege’de sergilemiş, 49 maçta 25 gol kaydetmişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...