Şenol Güneş'ten transfer raporu: En az iki stoper şart

- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten transfer raporu: En az iki stoper şart

Spor Haberleri

Saiss’in ayrılığını hesaba katan Beşiktaş’ın hocası, yeni stoperlerin sezon öncesine yetiştirilmesini istedi. Listede Lyanco, Tormena ve Amartey var

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise önceliğin savunmaya verilmesini istedi. UEFA Konferans Ligi’nde ilk maçın 27 Temmuz’da yapılacak olmasından dolayı geç kalınmaması için yönetime baskı yapan Güneş, “Saiss’e teklif çok ve gitmek istiyor. Tayyip Talha da sakat. Welinton’un sözleşmesi bitiyor. Büyük ihtimal elimizde Omar Colley ve Emrecan Uzunhan kalacak” diyerek acele edilmesini istedi.

KİRALIK TEKLİFİ

Sportif direktör Ceyhun Kazancı bunun üzerine temaslarını hızlandırdı. Şu anda öne çıkan isim Southampton’da forma giyen Lyanco. Şenol Güneş de 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin transferini çok istiyor. Southampton’la olan sözleşmesi 2025’te bitecek olan başarılı oyuncunun kiralanması için teklif yapıldı ve beklemeye geçildi. Lyanco’nun yanı sıra Braga’dan Vitor Tormena ile Leicester City’den Daniel Amartey de siyah beyazlıların listesinde yer alıyor.

RUSYA'DAN 'YERLİ' 10 NUMARA!

Yeni yabancı statüsü, Beşiktaş’ın 10 numara transferinde planlarını değiştirdi. CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov için çalışmalar başlatıldı. Bu sezon 21 maçta 1 gol ve 3 asistle oynayan 25 yaşındaki oyuncu Kazak vatandaşı olduğu için transfer edilebilirse siyah beyazlı formayı yabancı statüsünü işgal etmeden giyebilecek. Şenol Güneş’in de Zaynutdinov’u beğendiği öğrenildi. 

IHEANACHO ZORA GİRDİ

Kelechi Iheanacho transferinde Beşiktaş’a rakip çıktı. Nijeryalı golcüye Nottingham Forest talip oldu. Küme düşen Leicester City’den ayrılmak isteyen Iheanacho’yu siyah beyazlı ekip kiralamak istemişti. Nottingham Forest’in ise bonservisiyle almak istemesi Kartal’ın işini zorlaştırdı. 

SPONSOR DARBESİ!

Vodafone ile olan stat isim sponsorluğu anlaşması sona eren Beşiktaş, Rus şirketi Gazprom ile anlaşmak üzereydi. Ancak Rusya’daki darbe girişimi şu anda anlaşmayı rafa kaldırdı. Siyah beyazlı yönetim Rusya’daki durum kısa sürede değişmezse alternatiflere yönelecek. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...