Arda Güler izin istedi: Bırakın Avrupa'ya gideyim

- Güncelleme:
Arda Güler izin istedi: Bırakın Avrupa'ya gideyim

Spor Haberleri

Dünya devlerinden baş döndürücü teklifler alan Arda Güler, hayallerini ertelemek istemiyor. Son kozlarını oynayan sarı lacivertliler veda hâlinde peşin para istiyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Türkiye’deki Arda Güler fırtınası Avrupa’ya taşınmak üzere. En büyükleri peşine takan 18’lik süper star, Fenerbahçe’nin bütün ısrarlarına rağmen kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Yönetim, Arda için babasıyla yapılan ikinci görüşmeden de sonuç alamadı. Güler Ailesi, yeni sezondaki adreslerinin Avrupa olması yönündeki kararlarının net olduğunu ifade ederek müsaade istedi. Konuyla bizzat ilgilenen Başkan Ali Koç henüz pes etmese de en kötü ihtimali göz önünde bulundurarak ilerleme kararı aldı. Arda’yı isteyen kulüp transfer için peşin ödeme yapmak zorunda!

PAZARLIK KONUSU DEĞİL

Arda’ya, sözleşmesinde düzeltme, ilk on bir garantisi veren, gelişimini tamamlayıp transferde elinin daha güçlü olması imkânları sunan başkan Ali Koç, genç futbolcunun tek arzusunun bir an önce gitme arzusunda olması sebebiyle, böyle bir karar aldı. Arda, Real Madrid’den gelen, “Alalım, bir sezon Fenerbahçe’de kiralık oynasın” teklifini de kabul etmeyince, Başkan, 17,5 milyon avroluk serbest kalma bedeli için “nakit ve peşin” şartı koştu. Fenerbahçe’nin gözbebeğini alacak kulüp, oyuncu takası, taksit gibi seçenekler sunmadan, direkt olarak bu parayı masaya koymak zorunda.

REAL MADRİD'İ REDDETTİ

Bir an önce Avrupa sahnesine çıkmak isteyen Arda Güler, yedek oturmak istemiyor. Real Madrid, Barcelona gibi devlerde direkt forma giyemeyeceğini düşünen Arda, bu sebeple, gelişimine katkı sağlayacak, daha çok oynayacağı Ajax, Leipzig gibi kulüplere daha sıcak bakıyor.

MİLAN BASTIRIYOR

Avrupa basını Arda Güler transferinde Milan’ı ilk sırada gösteriyor. İtalyan devinin en büyük rakibi ise Dortmund. Milan, Arda ile transfer görüşmesi için Fenerbahçe’den resmen izin talebinde bulundu. Bu adım, Milano ekibinin transferde en büyük favori olduğu şeklinde yorumlandı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...