Şenol Güneş'ten taraftara: Başkan'a yüklenmeyin

- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten taraftara: Başkan'a yüklenmeyin

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın teknik patronu, “Sola oyuncu aldık, forvet arkasına da alacağız. Ekonomik problemler var. Transfer öyle kolay değil” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - F.Bahçe ve G.Saray’ın flaş transferlerinin gölgesinde kalan Beşiktaş’ta camiadan yükselen tepkilere Şenol Güneş cevap verdi. “Sosyal medyada sola oyuncu istediniz aldık. Forvet arkasına da oyuncu alacağız merak etmeyin. Başkan ve yönetim elinden geleni yapıyor. Bu işin ekonomik tarafı da var. Başkana bu kadar yüklenmeyin” vurgusu yapan hoca, “Transfere bağlı sıkıntımız var. Kolay değil. Çok dengeleri korumalıyız” sözlerini kullandı.

TALİSCA GELMEK İSTİYOR

Sponsor problemleri olduğunu da söyleyen Güneş, “Varsa bildiğiniz bir stat sponsoru hemen alalım” derken, “Ghezzal ve Cenk iyi olsaydı veya Redmond kalsaydı forvet bu kadar konuşulmazdı. Transferi eksik yapmışsak konuşursunuz. Ben ilk geldiğim senede olan kadro da güçsüzdü. Biz o sene şampiyon olduk” şeklinde konuştu. Güneş, “Talisca ile konuştum, Beşiktaş’ı özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama maliyeti ne olacak?” dedi. 

ALEX'TE İŞLEM TAMAM

Beşiktaş’ın transferde bir büyük bombayı patlatmak üzere. Siyah beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Alex Oxlade Chamberlain’le anlaşma aşamasına geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’la kontratı sona eren 29 yaşındaki İngiliz yıldızın bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Futbolcu için detaylı sağlık kontrolleri yapılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...