Şenol Güneş planı belirledi: Savunma sanatı

- Güncelleme:
Şenol Güneş planı belirledi: Savunma sanatı

Spor Haberleri

Adana Demirspor’un son beş maçta attığı 19 golle dikkati çeken Beşiktaş’ın hocası, bütün takımdan toplu defans istedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Galatasaray’ın dün kazanmasıyla şampiyonluk şansı tükenen fakat ikincilik hedefinden de geri kalmak istemeyen Beşiktaş, bu akşam zorlu bir sınava çıkacak. Rakip üst üste beş maçını da kazanan Adana Demirspor. Şenol Güneş kritik deplasman öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Güçlü hücumculara sahip olan Adana Demirspor’un son beş maçta attığı 19 gole dikkati çeken Güneş, sadece savunmacıların değil bütün takımın tetikte olmasını istedi.

STOPERLERE UYARI

Rakiplerini hücumda etkisiz hâle getirmek için ilk dakikadan itibaren savunmaya ön alandan başlamaları gerektiğini altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, bu maçta toplu defans yapmaları gerektiğini söyledi. Özellikle Redmond ve Cenk Tosun’un defansa yapacağı yardımın önemini vurgulayan Güneş, stoperleri de uyardı. Başarılı teknik adam, son maçlarda topu ayağında fazla tutan Omar Colley ve Romain Saiss’ten hızlı oynamalarını istedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...