Şenol Güneş kalan 8 final maçına vurgu yaptı: Hepsini kazanacağız

Düzenleyen:
Şenol Güneş kalan 8 final maçına vurgu yaptı: Hepsini kazanacağız

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, kazanmaları gereken bir maçtan hasarsız çıktıklarını belirterek, "Antalya oturmuş, hızlı hücum yapan bir takım. Yoğun bir tempodan geçiyoruz. Ancak rakiplere göre geride değildik" dedi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmaları gereken bir maçtan hasarsız çıktıklarını belirterek, "Antalya oturmuş, hızlı hücum yapan bir takım. Yoğun bir tempodan geçiyoruz. Ancak rakiplere göre geride değildik" sözlerini kullandı. "Şüpheyle bakarak söylüyorum ama lehimize iki tane penaltı olduğunu düşünüyorum" vurgusu yapan Güneş, "Quaresma sarı kart gördüğü pozisyonda gereksiz sinirlendi. Zaman zaman oyuncular geriliyor" dedi. Şenol Hoca, "Derbinin sonucu ne olur?" sorusunu, "Biz bugün üç puan aldık ve bundan sonraki Kasımpaşa maçına hazırlanacağız" diyerek geçiştirirken, "8 maç kaldı ve hepsine kazanmak için çıkacağız. Taraftarımız iyi günde, kötü günde bize büyük destek veriyor. Zor anlarımızda yanımızda olan taraftarımızı bekledikleri mutluluğa ulaştırmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...