Şenol Güneş hepsinin üzerine titriyor! Beşiktaş'ın gençleri paylayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş hepsinin üzerine titriyor! Beşiktaş'ın gençleri paylayacak
Spor Haberleri

Semih Kılıçsoy’a gelir gelmez şans veren Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, diğer gençler Demir Ege ve Berkay Vardar için de çalışmalar başlattı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un başarılı futbolu, altyapıdan yetişen gençleri hırslandırdı. Şenol Güneş’in gelir gelmez şans verdiği 17 yaşındaki oyuncu, tecrübeli teknik adamla birlikte çok daha ileri düzeye gelmeyi hedefliyor. Tecrübeli hocanın tedrisatından geçirmek istediği isimler arasında altyapıdan yetişen Demir Ege Tıknaz ve Berkay Vardar da bulunuyor. Güneş, iki oyuncuya da önümüzdeki maçlarda şans vermeyi planlıyor.

AKIL HOCALARI BULUNDU

Genç isimleri parlatmasıyla bilinen Şenol Güneş, orta sahanın merkezinde, top hâkimiyetiyle ön plana çıkan Demir Ege ve ön libero Berkay Vardar’a saha içinden de akıl hocası buldu. Maxim’in tecrübesinden yararlanacak olan 18 yaşındaki Demir Ege’nin hücum yönünün daha fazla gelişmesi hedefleniyor.  Berkay Vardar’ın da Amir Hadziahmetovic’i takip ederek ideal çift yönlü bir oyuncu olması için çalışılacak.

KARTAL TAM KADRO

Pazar günü Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. Şenol Güneş yönetiminde tam kadro olarak yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışma gerçekleştirildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...