Galatasaray'da Zaniolo zamanı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da Zaniolo zamanı

Spor Haberleri

Hazırlık maçlarının yıldızı İtalyan futbolcu, sarı kırmızılı taraftarlarla buluşmak için artık saatleri sayıyor. Zaniolo, Kasımpaşa maçıyla ligde sahne alacak...

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - G.Saray’ın devre arası büyük sükse yaparak 30 milyon avroluk tekliflerin arasından Roma’yı 15 milyon avroya ikna ederek kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Türkiye kariyerine iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Sarı kırmızılı kariyerine, 55 dakika süre aldığı Alanya ve İstanbulspor hazırlık maçlarında kaydettiği 2 gol ve 1 asistle müthiş başlayan 23 yaşındaki yıldız oyuncu, ilk resmî maçına çıkmak için âdeta saatleri sayıyor. Zaniolo, Kasımpaşa maçıyla birlikte sarı kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

MONTELLA: BAŞARILI OLUR

Takım arkadaşlarının anlata anlata bitiremediği NEF Stadı’ndaki atmosferi yaşamak için sabırsızlanan Zaniolo bir yandan da İtalya medyasının gündeminden düşmüyor. Roberto Mancini’den sonra Adana Demirspor’un hocası Vincenzo Montella da Goal İtalya’ya yaptığı açıklamalarda “Galatasaray harika bir kulüp, Türkiye’nin en iyilerinden. Zaniolo’nun altı ay daha Roma’da kalması düşünülemezdi. Bu yüzden onun doğru bir kulüpte olduğunu ve Türkiye’de başarılı olabileceğini inanıyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...