Şenol Güneş farka rağmen iddialı: Neden olmasın?

- Güncelleme:
Şenol Güneş farka rağmen iddialı: Neden olmasın?

Spor Haberleri

Beşiktaş’ta unutulmaz derbi zaferi sonrası öz güven patlaması yaşanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş şu anda enerjisi tavan yapmış takımıyla şampiyonluk şansını sonuna kadar zorlayacak.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Siyah beyazlı yöneticilerle yaptığı sohbet toplantısında tecrübeli teknik adamın iddialı sözleri dikkati çekti. Beşiktaş’ın şu anda ligin en iyi oynayan takımı olduğunu söyleyen Güneş, önemli sakatlık yaşanmadıkça kalan sekiz maçın hepsini kazanabileceklerini söyledi.

ŞANSIMIZ DÜŞÜK DEĞİL

Galatasaray’ın son maçlarda oyununda düşüş olduğunu ve kendileriyle oynayacağı maça kadar puan kayıpları yaşayacağını ön gören Şenol Güneş, Dolmabahçe’deki maçı kazanarak ligin şeklini değiştireceklerini iddia etti. Bu galibiyet hâlinde son beş maçta üç takımın da ciddi olarak potada yer almasını beklediğini söyleyen Güneş, “En ufak bir ihtimal varsa bunun peşini bırakmayız. Şansımız yüksek değil ama çok düşük de değil” diyerek yönetime umut verdi. 

KALAN MAÇLAR

> Giresunspor
> Trabzonspor (D)
> Ümraniyespor (D)
> Galatasaray
> Antalyaspor (D)
> Adana Demir (D)
> Kasımpaşa (D)
> Konyaspor

DÖRT TRANSFER TAM İSABET

Ligde son haftaların en formda takımı olan Beşiktaş’ın devre arasında yaptığı transferlerin başarısı dikkati çekiyor. Siyah beyazlılar kadrosuna kattığı Aboubakar, Omar Colley, Amir ve Onur Bulut ile çıktığı son dört maçı da kazandı. Transferi sonrası ilk dört maçı boş geçen Aboubakar, yeni oyuncuların gelmesiyle 4 maçta 4 gol kaydetti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...