Şenol Güneş, Akhisar maçı sonrası savunmayı ikaz etti

Düzenleyen:
Şenol Güneş, Akhisar maçı sonrası savunmayı ikaz etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın hocası, Rhodolfo ve Tosic’in ağır kaldığını belirterek, takım arkadaşlarından ikiliye destek istedi

Ersan Gülüm'ün sakatlığının ardından çıktığı ilk maçında Akhisar Belediyespor'a yenilerek liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye devreden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularından defansı daha çok düşünmelerini istedi. Siyah-beyazlı ekibe bu sezon oynattığı hücum futboluyla dikkat çeken ve Beşiktaş'ı ligin en çok gol atan ekibi haline getiren Güneş, savunmada yaşanan problemlerin tekrarlanmaması için çalışmalara başladı. Rhodolfo ve Tosic'in arkaya atılan toplarda ağır kaldığını oyuncularına anlatan tecrübeli teknik adam, Ersan dönene kadar takım savunmasına daha ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. Orta sahadaki isimlerin defansa daha çok yardımcı olmasını isteyen tecrübeli hocanın üzerinde durduğu diğer bir konu ise yakalanan pozisyonların gole dönüştürülememesi oldu. Beşiktaş'ın başında göreve başladığı ilk günden itibaren hücum üzerinde duran deneyimli çalıştırıcı, kanatlarda oynayan futbolcularının da kulağını çekti. Ligin en çok orta yapan ekibi olmalarına rağmen isabet konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Güneş daha dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.
Motta umudu kesti
10 maç sonra Akhisar karşısında 18 kişilik kadroda kendine yer bulan Ramon Motta ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini Şenol Güneş'e bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcının bu sezon sadece Trabzonspor karşısında görevlendirdiği Brezilyalı oyuncu, oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini belirtirken, Güneş'in de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ülkesi Brezilya'dan talipleri olan Motta, Torku Konyaspor ve Osmanlıspor'un da takibinde yer alıyor. Beşiktaş, Motta'yı uygun bir teklif gelmesi halinde bonservisiyle, böyle bir önerinin gelmemesi halinde kiralık olarak gönderecek.       > Hüseyin EROĞUL 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...