Gökdeniz neden suskun?

Düzenleyen:
Gökdeniz neden suskun?

SPOR Haberleri

Rusya Futbol Federasyonu Türk futbolculara ambargo koydu. Rubin Kazan’da top koşturan milli futbolcunun bu duruma sessiz kalması eleştiri konusu oldu

Rusya Spor Bakanı ve aynı zamanda Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko'nun  Türkiye'den yeni transferlere izin vermeyeceklerini açıklamasının ardından gözler Gökdeniz Karadeniz'e çevrilmişti. Rubin Kazan forması giyen milli futbolcu, şu ana kadar yaşanan krizle ilgili ve Mutko'nun açıklamaları karşısında sessizliğini koruyor. Bu duruma spor camiasından olduğu kadar sosyal medyadan da tepki yağıyor. Rusya'da Türklere karşı uygulanan yaptırımlar devam ederken Gökdeniz'in henüz bu konuda bir açıklama yapmamasına içerlenen futbolseverler, milli oyuncunun en azından üzgün olduğunu belirtmesini istediler. 

Mutko’dan övgü yağdı
Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko'nun ses getiren 'Türk futbolcu' kararından etkilenmeyen Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da deyim yerindeyse el üstünde tutuluyor. Uzun yıllardır bu ülkede top koşturan 35 yaşındaki oyuncuya özel bir parantez açan Mutko, "Gökdeniz artık bir Rus delikanlısı, mükemmel bir insan. Herkes onun gibi olsaydı her şey çok güzel olurdu" diye konuşmuştu. 2008 yılında Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz, 2017-2018 sezon sonuna kadar sözleşmesini uzatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...