Selçuk Yula Kadir Has Stadı'ında

Selçuk Yula Kadir Has Stadı'ında

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta içinde hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, Kayseri'deki Süper Kupa karşılaşmasında da unutulmadı.

Geçtiğimiz hafta içinde hayatını kaybeden Fenerbahçe 'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, Kayseri'deki Süper Kupa karşılaşmasında da unutulmadı. 6 Ağustos Salı günü yaşadığı rahatsızlık sonrasında hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Selçuk Yula, Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki Süper Kupa karşılaşmasında da unutulmadı. Sarı lacivertli ekibin 1980'li yıllarına damga vuran, soğukkanlı son vuruşları ve klas penaltılarıyla "Bay Gol" lakabını alan Yula'nın resmi basın tribününe asıldı. Selçuk Yula için, Fenerbahçe - Salzburg karşılaşmasında 1 dakikalık saygı duruşu yapılmış, sarı lacivertli futbolcular sahaya siyah bant ile çıkmıştı. (HÜRRİYET)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...