Beşiktaş'ta deprem, Önder Özen istifa edecek mi

Beşiktaş'ta deprem, Önder Özen istifa edecek mi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yönetim ile yapacağı toplantıda geniş yetkiler isteyecek, talep kabul edilmezse istifa gelebilir.

BeşiktaşFutbol Genel DirektörüÖnder Özen, yönetim ile yapacağı toplantıda geniş yetkiler isteyecek, talep kabul edilmezse istifa gelebilir. Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, dün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan röportajında, 12 Ağustos Pazartesi gününün siyah-beyazlı kulüp için önemli bir gün olacağını belirtmişti. Özen, "Anlatılması çok zor, uygulanması ondan daha zor, katlanılması hepsinden daha zor kritik bir noktamız var" diyerek durumun ciddiyetini ortaya koymuştu. nbsp;Bu açıklamanın ardından başta Manuel Fernandes hakkında verilecek karar olmak üzere birçok konuda değişiklik yaşanacağı yönünde düşünceler oluşmaya başladı. Önder Özen'in yarın yönetim kurulu ile yapacağı toplantıda ana gündem maddesinin ise çok daha geniş kapsamlı olacağı öğrenildi. Yaklaşık 2.5 aydır Beşiktaş'ta görev yapan Özen'in, daha rahat çalışabilmesi ve aklındaki yapıyı oluşturması için yönetimden daha geniş yetkiler isteyeceği bildirildi.
İSTİFA İHTİMALLER ARASINDA
nbsp;Yarın yapılacak toplantı sonrası yönetim kurulunun Salı günü yeniden toplanıp, Önder Özen'in isteklerini masaya yatıracağı kaydedildi. Geniş kapsamlı imza yetkisi ile projelerini hayata geçirmeyi planlayan Özen, aksi bir durumda istediklerini yapamayacağı için kulüpte görev yapmasının anlamsız olduğunu düşünüyor. Yarın ve salı günü yapılacak görüşmeler sonrası Futbol Şubesi'nin, Özen ile mi, yoksa Özen'siz mi şekilleneceğinin kararı verilmiş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...