Selçuk İnan: Oyuncularım umarım üzerlerindeki baskıyı atmışlardır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Alanyaspor’u 4-1 mağlup etti. İstanbul temsilcisinin başında 4. maçına çıkan Selçuk İnan, ilk galibiyetini kazanmış oldu. Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan yaşındaki Selçuk İnan, "Oyuncularım umarım üzerlerindeki baskıyı atmışlardır diye umuyorum. Önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşılaşacağız" dedi.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Alanyaspor’u 4-1 mağlup ederek 7 maç süren 3 puan hasretine son verdi. Teknik direktör Selçuk İnan yönetimndeki Lacivet-Beyazlılar puanını 18'e yükseltti.

TAKTİKSEL ZAFER VURGUSU

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Teknik ekibim adına oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün istedikleri 3 puanı aldılar. İki takım da iyi mücadele etti, kaliteli bir maç oldu. Oyuncularım antrenmanlarda çalıştığımız gibi sahada taktiksel olarak mücadelelerini verdiler ve skor lehimize sonuçlandı. Alanya’nın merkezinin ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk ve önlemlerimizi ona göre aldık. İlk yarı ve ikinci yarı taktik olarak farklı oyun kurgusu ile sahada yer aldık. Bugün başarılı olduk ve kazandık” dedi.

HAFTAYA RAKİP BEŞİKTAŞ

Teknik direktör olarak ilk galibiyeti almanın güzel bir duygu olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Uzun süreli galibiyet hasretimizi sonlandırdığımız için mutluyuz. Bugün oyuncularımla birlikte ilk galibiyetimizi aldık. Futbol böyle bir oyun. Oyuncularım umarım üzerlerindeki baskıyı atmışlardır diye umuyorum. Önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşılaşacağız. Zorlu bir rakip olduğunun farkındayız. Hazırlıklarımızı da ona göre yapacağız” diye konuştu.

https://twitter.com/kasimpasa/status/1610667887261540352

Selçuk İnan: Oyuncularım umarım üzerlerindeki baskıyı atmışlardır

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...