Selçuk İnan kendisini bakın hangi futbolcuya benzetti

Selçuk İnan kendisini bakın hangi futbolcuya benzetti

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Selçuk İnan, Arda Turan'ın Türkiye'den ayrılışı ile ilgili verdiği röportajda 'Aynı benim gibi' diyerek sanki bugünleri işaret etmişti

Galatasaray'da son dönemde en çok tartışılan isimlerin başında gelen Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılı formaya veda etmesi gündemde. İngiltere'den talipleri olduğu iddia edilen Selçuk'un Arda Turan'la ilgili geçmişte yaptığı açıklamalar da bu gündemi destekler nitelikte...


AYNI BENİM GİBİ
2011 yılında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, bir sezon sonra gelen şampiyonluğun ardından verdiği röportajda kendisini sarı-kırmızılı takıma gelmeye ikna eden isimlerden birisinin de Arda Turan olduğunu söylemişti. 'Arda benim kardeşim gibidir' diyen Selçuk, geldiği sezon Arda'nın takımdan ayrılması ile ilgili ise şu ifadeleri kullanmıştı: "Galatasaray'a gelmemde Arda'nın da etkisi oldu. Beraber iyi işlere imza atacağımızı söylüyordu. Hep aklının bir yanında gitme fikri vardı. Arda'nın yaşadıklarını biliyoruz. İki şey için gitti. Hem yaşadığı olaylar, hem de kendi hedefleri için. Gitmesini istemezdim ama ilk gitme kararını aldığında, bana söyledi. UEFA Kupası'nı almalarından sonra 'Doğru bir karar almış' diye düşündüm. Aynı benim şimdi eksikliğini hissettiğim gibi, Avrupa'da kupa kaldırmak ve başarılı olmak onun hedefiydi."


KAFASINA KOYDU MU?
Galatasaray'da forma giydiği son dönemde sarı-kırmızılı taraftarlarca ıslıklanan kaptan Arda hakkında medyada da yoğun bir gündem oluşturmuştu. Bu yaşanan sürecin ardından İspanya'ya transfer olan Arda'nın durumu ile paralel şeyler yaşayan Selçuk da devre arasında gitme fikrine sıcak bakıyor. İddialara göre İngiltere Premier League'inden Everton ve Leicester City, Selçuk İnan'la ilgileniyor.
Selçuk İnan kendisini bakın hangi futbolcuya benzetti

Arda ve Selçuk'un yaşadıklarında ortak noktalar
-İkisi de kaptan oldu
-İkisi de önce taraftarın sevgilisi ve bayrak adamı haline geldi
-İkisi de taraftarlarca ıslıklandı
-İkisinin de saha içindeki kötü performansı özel hayatına bağlandı
-İkisinin de hakkında futbol dışında kız arkadaşları ile ilgili haberler çıktı
-İkisinin de futbol oynadıkları her dönemde hedefi Avrupa'ya gitmekti
-İkisinin de kariyerindeki en önemli teknik adam Ersun Yanal
-İkisi de Ersun Yanal tarafından Manisaspor'a transfer edildi
SPORX


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...