Sefer görev emri! Galatasaray'ın kayıp golcüsü ülkesine dönüyor

- Güncelleme:
Sefer görev emri! Galatasaray'ın kayıp golcüsü ülkesine dönüyor

Spor Haberleri

Sarı kırmızılı takımda hayal kırıklığından öteye geçemeyen Seferovic’e İsviçre ekibi Servette talip oldu. Benfica da onay verirse yollar ayırlacak

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’da bekleneni veremeyen Haris Seferovic, ayrılığa hazırlanıyor. 30 yaşındaki yıldız isim hazırlık kampında yeniden parlasa da ligin başlamasıyla beraber sırra kadem bastı. Teknik ekip uzunca bir süre oyuncularına güvendiklerini söyleyip süre vermesine rağmen Seferovic bir türlü kendine gelemedi. Okan Buruk da son dönemde ümidi kesip Icardi’nin yokluğunda formayı Gomis’e verdi. Hatta sonradan sahaya Barış’ı dâhil edip kararını açıkça gösterdi.

ARTIK TOP BENFICA'DA

Sarı kırmızılıların kupada karşılaştığı Keçiörengücü maçında bir penaltı kaçıran, oyunda hiçbir etkisi olmadığı için kenara alınan İsveçli oyuncu da ayrılığı kafasına koydu. Yaşanan gelişmeler sonrasında İsviçre’de şampiyonluğa oynayan Servette, devreye girerek ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Cimbom, Benfica’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı oyuncuyu bırakmaya olumlu yaklaşıyor. Portekiz ekibi de bu transfere onay verirse Seferovic’le yollar ayrılacak.

ÖZBEK’TEN  YENİ YIL MESAJI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek resmî siteden yeni yıl mesajı paylaştı. Özbek “Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl, ulaşılması gereken yepyeni hedefler var. Biz, cumhuriyetin 100. yılında Galatasaray’ımızın başarılarını tarihe birlikte yazacağız. Zaferlere hep birlikte omuz omuza ulaşacağız” mesajını verdi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...