Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

Düzenleyen:
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

SPOR Haberleri

Müthiş bir maçtı... Cenk’e Okay, Aboubakar’a Castillo cevap verdi: 2-2... Trabzon Rodallega’yla öne geçti: 3-2... Talisca müthiş frikiğiyle eşitliği sağladı: 3-3... 90+1’de Ati’yle zafere uzanan Beşiktaş şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı: 3-4...

Murad Tamer - Bir tarafta ikinci yarının lideri, 2017’nin namağlup takımı olan ev sahibi Trabzonspor, diğer tarafta Süper Lig’in zirvesinde yer alan, şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş... Sıfatların hepsini sonuna kadar hakeden dev maçta perde 4. dakikada Cenk Tosun’un attığı golle açıldı. Oyun Beşiktaş’ın kontrolünde giderken Olcay’ın inatla kaptığı topla buluşan Okay’ın ceza yayından harika vuruşu bir anda skoru eşitledi: 1-1. Akyazı’da hava değişti. Tenis maçına dönen oyunda Q7 sakatlandı yerine Aboubakar girdi. Rodallega’nın 41’de kale ağzından yaptığı kafa vuruşunu Fabri müthiş kurtardı. 

Son sözü Atiba söyledi
İlk yarıdaki fırtına ikinci devrede çok daha sert esti. Beşiktaş 55’te Aboubakar’la öne geçse de Trabzonspor 63’te Castillo, 65’te Rodallega ile bulduğu gollerle Akyazı’yı salladı: 3-2. Talisca 74’te örümceği avlayarak attığı muhteşem frikik golüyle basket maçlarındaki gibi değişen skorborda tekrar eşitlik getirdi: 3-3. İnanılmaz işler oluyordu maçta. Rodallega’nın golün santrasında çektiği şutta top direkte patladı! Yüksek tansiyon eşliğinde geçen son dakikalarda Cenk ve Talisca’yı çıkarıp Necip ile Mitrovic’i sahaya süren Şenol Güneş rakibin baskısını azaltmaya çalıştı. Muhteşem gösterinin bittiği düşünülürken sahneye en son çıkan isim Atiba oldu ve attığı kafa golüyle futbol ziyafetinin yaşandığı maçta 3 puanı Beşiktaş’a getirdi: 4-3.

Lyon ağır yaralı
Beşiktaş’ın Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı olacağı Lyon düşme hattındaki Lorient’ten fark yedi: 1-4. Lyon’da, Metz deplasmanında 3-0 kazanılan maça göre altı farklı isme ilk 11’de şans verildi.  

Kendimiz zora soktuk
Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, “Trabzon’un çok açıklar vereceğini biliyorduk. Oyun hep kontrolümüzdeydi. 1-0’dan sonra 3, 4 olacak maçı kendimiz zora soktuk” derken, “Lyon maçları zor olacak. İyi şekilde hazırlanıp en iyi sonuçları almaya çalışacağız” açıklaması yaptı. 
 

Gökhan harika ortaladı
Zaferi getiren golün sahibi Atiba Hutchinson, “Güzel bir maç oldu. İki takım da iyi oynadı. Birçok doğru iş yaptık. Oyun seyirciler için heyecan vericiydi. Bu oyundan galip çıktık. Trabzonspor’u burada yenmeyi başardık. Ceza sahasına koştum. Gökhan harika ortaladı. Ben de dokundum ve gol oldu” ifadelerini kullandı.

AKYAZI’DAKİ KAPIŞMA UZUN YILLAR
HAFIZALARDAKİ YERİNİ KORUYACAK

Ne maçtı ama!..
Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma futbolseverleri mest etti dün akşam. Lider, lidere karşıydı. İkinci yarının en iyi takımı Trabzonspor ve ligin zirvesindeki Beşiktaş’ın kapışması beklentileri fazlasıyla karşıladı. Futbolu anlatan bir belgeselde kaynak olarak gösterilebilecek bir maçtı dün akşam Akyazı’da yaşanan resital.  Televizyondan izleyenleri mutfaktan su almaya gittiğine bile pişman eden bir maçtı çünkü her anı dolu doluydu... Ziyafet menüsünün en tatlı kısmı ise ne taraftar kavgası, ne saha içinde birbirleriyle dalaşan futbolcular ne de hakem hatalarının konuşulmamasıydı. 90 dakika sonrasında ağızlardan çıkan bu cümle gecenin özetiydi: “Ne maçtı ama”...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...