Böyle olursa Lyon maçı zor

Düzenleyen:
Böyle olursa Lyon maçı zor

SPOR Haberleri

Çok gol yedikleri için endişesini dile getiren Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı, “Çok hata yaptık. Bir an önce eksiklerimizi kapatmamız gerekli” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-3 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından sevinmek yerine UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde yapacakları Lyon maçını işaret etti. Trabzonspor karşısında çok hata yaptıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Böyle olursa Lyon maçı da çok zor olur. 3 gol yiyorsak ve geriye düşüyorsak işimiz daha zor olabilir. Bir an önce eksikleri düzeltmemiz gerekiyor” sözleriyle endişesini dile getirdi.  Futbolla ilgili konuşmasına gerek olmadığını belirten Güneş, “Herkes izledi, gördü. 61 puana ulaştık. Geçen sene de burada kazanarak şampiyonluk yoluna girmiştik. İnşallah yine öyle olur” dedi.

“Berabere bitseydi üzülmezdim”
Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor’a ilk mağlubiyetini yaşatan teknik adam olarak tarihe geçen Şenol Güneş, eski takımının iyi yolda olduğunu belirterek, “Teknik direktörüyle başkanıyla, tesisleriyle Trabzonspor gelecekte çok başarılı olacağının sinyallerini veriyor. Maç berabere bitseydi çok da üzülmezdim. Şans bize güldü’’ dedi. Stattaki atmosferi de çok beğendiğini vurgulayan 64 yaşındaki teknik adam Trabzonsporlu taraftarların sonuca rağmen mutlu olması gerektiğini söyledi. Şenol Güneş ayrıca geçen hafta Ümit Özat’la arasında yaşanan dialogla ilgili, “Ben kimseyi rencide etmem. Ben kendime olan saygısızlığı bile espri ile kapatmaya çalışırım” diye konuştu.

Akar kızdırdı, kovuldu
Beşiktaş İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar’ın maçın ardından attığı, “Biz hakemi de, faulleri de, yeni statları da gömeriz” tweeti Trabzon taraftarından büyük tepki aldı. Yorumcu Erman Toroğlu da mesaja verip veriştirdi. Akar daha sonra yanlış anlaşıldığını söylerek bordo-mavili taraftarlardan özür dilese de görevine kulüpçe son verildi. 

En duygusal 90 dakikam
Olcay Şahan, “Futbol adına bütün sporseverleri mutlu ettik. Her dakikası keyifli bir maçtı. Kariyerimin en duygusal maçını oynadım. Adım adım birlikte daha iyi yerlere gittiğimiz Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Birlikte başarılar yaşamak istiyoruz” sözlerini kullandı. 

Sakin olun tepkisi
Maç sonrası Beşiktaşlı futbolcuların orta sahada toplanıp sevinmesine Hugo Rodallega ‘sakin olun’ şeklinde tepki gösterdi. Oğuzhan bu tepkiye sinirlenince ortam gerildi. Fakat Beşiktaş kalecisi Tolga araya girerek 
Oğuzhan’ı oradan uzaklaştırdı. 

Buruk rekor
Trabzonspor dün 2017’deki ilk yenilgisini yaşadı. 41 bin 461 kişilik Medical Park Arena tamamen dolarak 33 bin taraftarlı G.Saray maçı rekoru kırıldı. 

Sezonun maçıydı
Medical Park Arena’da ilk gol atan rakip oyuncu unvanını alan Cenk Tosun, “Kayınbabamı kaybettim. Çok üzgünüm 2 gündür” derken, “Ceza sahasında final paslarını verebilseydik farklı olurdu. Burada 3-2’den geri dönmek kolay değil. Herkes her şeyini verdi. Trabzonspor’u da kutlamak istiyorum. Sezonun en güzel maçını seyrettirdik” dedi. Dün gördüğü kartla cezalı duruma düşen Cenk Adana maçında yok. 

Baktım Fabri açılmış!
Dün golünü atan Hugo Rodallega’nın bu sayısından çok santradan vuruşu konuşuldu. Kolombiyalı yıldız, “O an Fabri’ye baktım, biraz ilerideydi. Vurmayı denedim ama olmadı maalesef. Mağlubiyet için üzgünüz. Beşiktaş çok güçlü takım, topu kontrol ediyorlar” dedi. 

Gökhan Gönül: Rodallega’nın vuruşu gol olsa...
Beşiktaş’ın tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül’ün, “Maçın kırılma anı 1-0’dan sonra Babel’in kaçırdığı pozisyondu. 2. golü bulsak, çok daha farklı olabilirdi. Sahada çok keyif aldı futbolcular, ekran başındakiler de keyifli bir maç izlemiştir. Rodallega’nın vuruşu gol olsa, en iyi gol o olurdu. Müthiş bir pozisyondu. Maçın en şık vuruşuydu. Talisca’nın golü maçın en şık golüydü” açıklaması yaptı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...