Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, şampiyonluk kupasını aldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen kupa töreninde sarı-lacivertli takıma lig tarihindeki 19. şampiyonluğun kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı verdi. Kupa töreninde idareciler, teknik heyet, futbolcular ve son olarak da başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri saha ortasına kurulan sahneye geldi. Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından Demirören ve 1. Başkan Vekili Yardımcı, sarı-lacivertlilere kupasını verdi. Sarı-lacivertli futbolcular, lig tarihinde elde ettikleri 19. şampiyonluğun kupasını coşkuyla kaldırdı.
Bu arada, kupa töreni sırasında yakılan meşaleler nedeniyle stat duman altında kaldı.

##tgvideo##

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

FENERBAHÇE, ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI İÇİN YOLA ÇIKTI

Sarı lacivertli futbolcular, öğle saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen barbekü partisi ve şampiyonluk hikayesini anlattıkları medya buluşmasının ardından saat 14.30'da üstü açık bir otobüsle Şükrü Saraçoğlu Stadı'na doğru yola çıktılar. Sarı-lacivertli takım şampiyonluk kutlamaları kapsamında Samandıra'dan üstü açık otobüsle konvoy eşliğinde yola çıktı. Fenerbahçe kafilesi Bağdat Caddesi üzerinde taraftarlarla buluşarak, Şükrü Saracoğlu Stadı'na ilerleyecek. Bağdat Caddesi üzerinde sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonu görmek için beklerken, kutlamalar için Şükrü Saracoğlu'nun ortasına dev sahne hazırlandı ve ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

AMATÖR ŞUBELERDE ORADA OLACAK!

Amatör Şubelerin sporcuları, saat 20.00'de bu sezon kazandıkları kupalarla birlikte şampiyonluk turu atacak ve sarı lacivertli taraftarlar buluşacak. Büyükkutlamalar ise 21:00'dan sonra başlayacak.

Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak "Video Mapping" görüntüleriyle kulüptarihi, geçmişteki şampiyonluklar, son yıllarda yaşanan sıkıntılar ve bu sürecin sonunda gelen 19. şampiyonluk görsel olarak sergilenecek.

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

TARAFTARA SÜRPRİZ VAR!

Fenerbahçeli futbolcuların, sarı lacivertli taraftarlara yönelik bir de sürprizinin olacağı kutlamalarda; Fenerbahçe, 2013-14 Spor Toto Süper Ligi Şampiyonluk kupasını da taraftarların önünde kaldıracak

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KUTLAMA PROGRAMI

Sarı-lacivertli kulüp, Kadıköy'de gerçekleştirilecek kutlamalarda taraftarına unutamayacakları bir organizasyon hazırladı.

CADDE TURUNA ÇIKACAKLAR
Erken gelen şampiyonlukla kutlamalara 31. haftadan itibaren başlayan sarı-lacivertli takım, bugün de yoğun bir gün geçirecek.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde öğleyin düzenlenecek barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek futbolcular daha sonra üzeri açık bir otobüsle sahil yoluna inip Bağdat Caddesi güzergahından stada hareket edecek.

Futbolcular ve teknik heyeti taşıyacak otobüs Bostancı'dan caddeye girip sarı-lacivertli taraftarla buluşacak.

STATTAKİ KUTLAMALAR VE KUPA TÖRENİ
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kutlamalarda amatör şubelerin sporcuları saat 20.00'den itibaren bu sezon kazandıkları kupalarla taraftarın önünde tur atacak.

Kulübün "Son 90 dakika" sloganıyla hazırladığı kutlamalar ise saat 21.00'den itibaren başlayacak. Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak "video mapping" görüntüleriyle kulübün tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camianın son yıllarda yaşadıkları ve bu sürecin sonunda gelen 19. şampiyonluk görsel olarak sunulacak.

Taraftar için bir sürpriz hazırlayan futbol takımı, 2013-2014 sezonu şampiyonluk kupasını seyircisinin önünde alacak.

Kombine kartlı ve Kardemir Karabükspor maçı bileti bulunan taraftarların alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları saat 18.00'de açılacak.

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

Fenerbahçe'de şampiyonluk yemeği

Fenerbahçeli futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler, şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

Meireles şampiyonluğun şifrelerini verdi
nbsp;
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles şampiyonluğun şifrelerini NTV Spor'a verdi.

Verdiği özel röportajda sezonu değerlendiren Meireles, zaferi bireysel yeteneklerden çok takım olgusuna bağladı.

Portekizli yıldız, "Bazen zor ve kötü maçlar oynadık ama her zaman şampiyonluğa inandık. Her zaman bir takım olarak hareket ettik. Her maça bu hedef için çıktık ve maçların son dakikalarına kadar da savaştık. Şampiyonluğun sırrı bireysel olarak değil takım halinde hareket etmemiz" dedi.

Meireles, "Biz her zaman maçtan maça düşündük. Ama iyi gittikçe ve maçları kazandıkça biz de şampiyonluğu erken ilan edebileceğimizi farkettik ve bunu da başardık" şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu sezon boyunca sıkça eleştirilmesini ve son haftalardaki çıkışını ise doğal karşıladı.

"Futbolda bu değişimler normal" diyen Meireles, "Her zaman yüzde yüzünüzü veremiyorsunuz. Hayat gibi inişler çıkışlar var. Dışarıdan seyredenler bizim hep makine gibi olmamızı istiyor ama bu mümkün değil. Zaten önemli olan takımın performansı. Takım kazanırsa siz de kazanırsınız" ifadelerini kullandı.

nbsp;Şampiyon Fenerbahçe kupasını aldı

Mevlüt yalanladı!

Fransa'da St. Etienne forması giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, basında yer alan Fenerbahçe'ye transfer olacağı ile ilgili açıklamaların doğru olmadığını söyledi.

Erdinç, resmi Twitter hesabından "Ne Türkiye, ne yurtdışından herhangi bir gazeteciye Turkiye'deki kulüpler hakkında herhangi bir beyanatım olmamıştır" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...